Uutiset

27.9.2017VAPAAT SALIBANDY/FUTSAL-vuorotLue lisää »17.8.2017SULKAPALLOON VIELÄ MUUTAMA VAKIOVUORO!Lue lisää »31.5.2017KESÄN AUKIOLOAJATLue lisää »7.4.2017SULKAPALLON VAKIOVUOROT!Lue lisää »7.4.2017Squash- & Racketball-kurssitLue lisää »4.4.2017OLEMME PÄÄSIÄISENÄ AUKI NORMAALISTILue lisää »19.12.2016Joulun ja uudevuoden aukioloajatLue lisää »5.12.20166.12. ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ HALLI AUKI klo 7-23Lue lisää »8.11.2016VIIKONLOPUN AUKIOLOT PITENEVÄTLue lisää »1.9.2016AVOIMET OVET ja KUNTOSALIN avajaiset 3.9.2016Lue lisää »

Yritysliikunta

Miten motivoitte ja palkitsette yrityksenne työntekijöitänne? Oletteko kokeilleet, miten säännöllinen liikunta vaikuttaa työntekijöiden työhyvinvointiin, yhteishenkeen ja muihin arvoihin? Liikunta on varmasti yksi osatekijä joka vähentää tarpeettomia poissaoloja sekä nostaa työntekijöiden yhteishenkeä ja parantaa tuottavuutta.

Useissa yrityksissä on myös huomattu että päivän voi jopa aloittaa yhteisellä salibandy- tai futsalvuorolla - tai vaikka sulkapalloa pelaamalla, jolloin se onnistuu kahdestaan. Kun työpäivä on aloitettu yhteisellä liikunnalla, työteho ja motivaatio ovat taatusti korkeammalla tasolla kuin jos päivän aloittaa "normiaamukahveilla".

Teemme useiden yritysten kanssa yhteistyötä tarjoamalla liikuntapalveluita. Ole meihin rohkeasti yhteydessä niin katsotaan yhdessä miten voisimme räätälöidä juuri teidän yritykselle sopivat ajat ja palvelut hallistamme.
 
Ota yhteyttä yritysmyyntiasioissa Hallipäällikkö Toni Lötjöseen sähköpostitse toni.lotjonen(at)meripeli.fi ja pyydä tarjous yrityksenne liikuntapalveluiden järjestämisestä. Meillä asioidessa voit maksaa vuorosi myös Smartumin liikuntaseteleillä!

Koululiikunta

Merihaan Pallohallin tiloja ovat hyödyntäneet jo useita vuosia mm. Mäkelänrinteen urheilulukio, Pohjois-Haagan yhteiskoulu, Kruununhaan yläaste sekä Sibelius-lukio.

Meillä oppilaidenne ei tarvitse keskittyä vain yhteen lajiin, vaan he voivat harrastaa meillä useita eri liikuntamuotoja. Tämä helpottaa ja antaa opettajalle myös laajemmat mahdollisuudet suunnitella tuntien sisältöä. 

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt toni.lotjonen(at)meripeli.fi