Uutiset

27.9.2017VAPAAT SALIBANDY/FUTSAL-vuorotLue lisää »17.8.2017SULKAPALLOON VIELÄ MUUTAMA VAKIOVUORO!Lue lisää »31.5.2017KESÄN AUKIOLOAJATLue lisää »7.4.2017SULKAPALLON VAKIOVUOROT!Lue lisää »7.4.2017Squash- & Racketball-kurssitLue lisää »4.4.2017OLEMME PÄÄSIÄISENÄ AUKI NORMAALISTILue lisää »19.12.2016Joulun ja uudevuoden aukioloajatLue lisää »5.12.20166.12. ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ HALLI AUKI klo 7-23Lue lisää »8.11.2016VIIKONLOPUN AUKIOLOT PITENEVÄTLue lisää »1.9.2016AVOIMET OVET ja KUNTOSALIN avajaiset 3.9.2016Lue lisää »

Virkeää seuratoiminta

Teemme yhteistyötä myös usean eri lajiseuran kanssa. Jos seuranne on kiinnostunut vakiovuoroista ja monipuolisen yhteistyön tuomista eduista, niin olkaa meihin yhteydessä! 

Squash ja Racketlon

Seuratoiminnasta hallissamme vastaa Suomen vanhin ja suurin squash-seura Helsinki Squash Rackets Club. HSRC tarjoaa jäsenilleen Merihaan Palloilutalolla edullisempia pelivuoroja ja pelipäiviä jolloin ei tarvitse etsiä itselleen pelikaveria kauempaa. 

Squash ja racketlon tarjontaamme ja lajin sääntöihin voit tutustua tarkemmin lajiesittelysivuilla painamalla linkiä squash tai racketlon.

Hallissamme toimii myös Suomen ensimmäinen racketball-seura Helsinki Senators, joka on myös squash-seura.

Squash-kerhoillat ja Kalen Kisat

HSRC:n järjestää aktiivisesti kerhoiltoja joista saat tarkempaa tietoa painamalla likkiä kerhoillat. Kalen Kisoista saat lisäinfoa painamalla linkkiä Kalen Kisat

Sulkapallo

BC Hanhensulka on yksi Suomen suurimmista sulkapalloseuroista joka tarjoaa laadukasta toimintaa, laidasta laitaan aloittelijoille, kuntoilijoille kuin myös kilpapelaajille. BC Hanhensulka tarjoaa myös jäsenilleen normaalia edullisempia pelivuoroja ja pelipäiviä.

Jos olet kiinnostunut seuratoiminnasta, niin ole yhteydessä Merihaassa aktiivisesti toimintaansa pyörittävän BC Hanhensulkaan. Sulkapallo tarjontaame ja lajin sääntöihin voit tutustua tarkemmin lajiesittelysivuilla painamalla linkiä sulkapallo.

Salibandy ja Futsal

Useat juniorijoukkueet ja alasarjojen edustusjoukkueet harjoittelevat myös säännöllisesti Merihaan Palloilutalon kentillä. Lisäksi useat kaveriporukat ja työpaikkajoukkueet hakevat jatkuvasti uusia pelaajia joukkoonsa.

Lue lisää salibandy tarjonnastamme ja säänöistä lajiesittelysivuilta painamalla linkiä salibandy.

Futsalissa hallissamme harjoittelee useat tyytyväiset kaveri- ja työporukat. Tämän lisäksi Merihaassa pelataan Palloliiton virallisia futsal-sarjoja.

Kriketti

Suomen krikettiliiton johdolla toimiva sisäkrikettisarjaa pelataan Merihaassa. Lisää hyvää informaatiota kriketistä saat klikkaamalla linkkiä Suomen krikettiliitto